ALS MOTORRIJDEN JE  PASSIE IS Stanzi
Home
Door de passie voor het motorrijden ben ik in 1999 begonnen met het maken van motortassen, roltassen en tankleders. Langzamerhand is de passie voor het creeeren met leer ontstaan, waardoor het motorassortiment behoorlijk is uitgebreid. In de loop der jaren kregen we ook steeds meer vraag naar andere leerproducten zoals schoudertassen, riemen etc. waardoor we zijn uitgegroeid tot een familiebedrijf.
Passie Smaken verschillen Ontwerp je eigen motortas
Tien mensen, tien smaken ! De kwaliteit die wij leveren is  levenslang, dus waarom  genoegen nemen met de  smaak van de fabrikant.   Tevens merken wij onder de  motorrijders dat motortassen  vaak maatwerk is.  Het past net niet helemaal.  Zonde, want dat is echt niet  nodig.
De modellen op onze site zijn onze basismodellen, maar je kunt ook zelf een motortas ontwerpen. Je kunt de keuze maken uit : - het soort leer - de kleur leer - het model - het garen - de sluiting - de afwerking - de versiering - de versteviging - logo gebrand of gestanst Heb je andere wensen of vragen, stel ze ons gerust !
Wonderen duren iets langer
Onmogelijke  opdrachten voeren wij direct uit
 Motortassen vorm
Roltassen
Schermtassen
Motortassen afmeting
Home Montage Advies motortassen Leerkwaliteit Links Contact